Дневен хороскоп за 4 март
Дневен хороскоп за 4 март

Овен
Ако сте по-обективни ще се убедите, че и околните имат добродетели, дори може да ви помогнат за някои неща. Не бъдете твърдо убедени в собствената си правота, вслушвайте се понякога и в чуждото мнение, ако не друго може да научите нещо полезно.

Телец
Малко по-разсеяни от обикновено ще сте днес, но пък март предполага точно...


Дневен хороскоп за 3 март
Дневен хороскоп за 3 март

Овен
Специален празник, време за размисъл и преклонение. Поне за миг се опитайте да разберете значимостта на онова, което се е случило преди толкова години. А иначе денят е радостен и вдъхновяващ за вас.

Телец
Един ден, който може би най-много от всички други е свързан със свободата. Един ден, който дава повод за гордост и...


Дневен хороскоп за 2 март
Дневен хороскоп за 2 март

Овен
Възможностите не идват сами, създавайте си ги. Може да е събота, но животът не е спрял, има много неща, които можете да направите. Важното е да не спирате да опитвате.

Телец
Твърде разсъдителни, но и много впечатлителни ще сте днес спрямо всичко, което се случва. Не забравяйте, че вие сте тези, които могат да решат...


Дневен хороскоп за 29 февруари
Дневен хороскоп за 29 февруари

Овен
Денят бонус от годината може да ви дойде малко нанагорно. Бъдете фокусирани и действайте хладнокръвно. Всичко ще успеете да направите по най-добрия начин, макар и с доза напрежение.

Телец
Хубав ден за засяване на семена, време да повикате пролетта ден преди Баба Марта. Бъдете мили с околните, най-вече заради себе си.

Близнаци
И по-добри дни...